Voittoputkelle jatkoa OuTa:n kustannuksella

OuJK nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa Oulun Tarmon kustannuksella maalein 1 – 7 (1 – 3). Voiton myötä Klubi nousi takaisin sarjan toiselle sijalle kahden pisteen päähän sarjaa johtavasta OsPa:sta, tosin kaksi peliä enemmän pelanneena kuin sarjassa kolmantena oleva Kuusamon pallokarhut.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti, pääasiassa Klubin hienoisessa hallinnassa. Maaleja ei tarvinnut odottaa kuin 12. minuuttia kun Antti Soini pääsi viemään Klubin johtoon. Sama mies oli asialla toistamiseen 23. minuutilla. 0 – 2 maalin jälkeen OuJK kuitenkin löysäsi otettaan ja OuTa saikin luotua muutamia tilanteita. Pääosin tilanteet olivat kuitenkin harmittomia mutta ottelun 42. minuutilla OuTa onnistui kaventamaan ottelun. OuTan leirin iloa ei kuitenkaan kestänyt kuin minuutin kun Lauri Leinonen pääsi kulman jälkitilanteesta viemään OuJK:n taas kahden maalin johtoon. Tämä tulos jäi voimaan myös tauolla.

Toinen jakso alkoi jälleen tasaisissa merkeissä, ottelun hallinta aaltoili ja molemmilla joukkueilla oli paikkansa lisämaaleihin. OuTan paras paikka avautui heppoisesti tuomitusta rangaistuspotkusta, Sami Heinola kuitenkin torjui yrityksen hienosti. OuJK puolestaan onnistui viimeistelemään jaksolla yhteensä neljä osumaa. Ensin Antti Soini viimeisteli 78. minuutilla ensimmäisen hattutemppunsa Klubin paidassa, sen jälkeen nopeaan ensin Niko-Petteri Hirvonen lisäsi johdon 1 – 5:een 82. minuutilla, Ilkka Leinonen kulmapotkusta 1 – 6:een 89. minuutilla ja Lauri Leinonen loppulukemat 1 – 7:ään hienolla laukauksella kun pelissä oltiin jo ylitetty 90 minuuttia. Tarkemmat tilastot ottelusta Palloliiton tulospalvelusta:

www.palloliitto.fi www.palloliitto.fi

Ottelu jatkoi Klubin hyviä suorituksia sekä ansaittua voittoputkea. Kaiken lisäksi tässäkin ottelussa OuJK operoi todella kapealla ringillä kun mukana oli vain 12 pelaajaa joka pakotti muutamat pelaajat vieraammille pelipaikoille. Lopputuloksesta kuitenkin on nähtävissä että tästä ei ollut haittaa.

Seuraava OuJK:n ottelu onkin sitten sarjan kannalta merkittävässä asemassa kun vastaan asettuu sarjaa johtava OsPa, ottelu pelataan vasta parin viikon kuluttua 15.8 Pateniemen nurmella klo 17:30 alkaen.