Viikon saldona voitto ja tappio

OuJK:n viime viikon saldoksi kahdesta pelistä jäi voitto ja tappio. Viikko aloitettiin hyvin kun tiistain ottelussa täydellä kokoonpanolla operoinut OuJK nappasi selkeän voiton JPJ:stä lukemin 0 – 8 (0 – 4). Ottelu alkoi OuJK:n hallinnalla JPJ:n keskittyessä puolustamiseen. JPJ:n suunnitelma kesti kuitenkin vain parikymmentä minuuttia jonka jälkeen Klubi sai viimeisteltyä 0 – 1 maalin. Tämän jälkeen ottelun voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä. Toisella puoliajalla JPJ väsyi vielä entisestään ja yhden ulosajon seurauksena joutui pelaamaan vielä vajaalla ottelun lopun. Näin kaikki kolme pistettä siis OuJK:lle.

www.palloliitto.fi www.palloliitto.fi

Lauantaina näkymät eivät olleetkaan enää niin valoisat. OuJK matkasi Kuusamoon siipirikkoisena vain 13 pelaajan voimin ja tämä näkyi suorituksessa FC PaKan hallitessa selkeästi ottelua. Klubi onnistui kuitenkin pitämään ottelun tasaisena Kuusamon onnistuessa maalinteossa ensimmäisellä puoliajalla vain kertaalleen. Ensimmäisen puoliajan taso ei lopulta noussut kummoiseksi kummaltakaan joukkueelta vaikka maalipaikat menivätkin selkeästi PaKalle, osasyynsä tähän oli varmasti sateisella ja tuulisella kelillä joka vaikeutti pelaamista.

Toiselle puoliajalle Klubi sai vähän peliään kulkemaan, tosin hallinta oli edelleen pääasiassa PaKalla. OuJK:n maalintekopaikat kuitenkit loistivat poissaolollaan ja lopulta Kuusamon johtomaali oli lähempänä kuin OuJK:nb tasoitus. Näin pisteet PaKalle maalein 1 – 0 (1 – 0).

www.palloliitto.fi www.palloliitto.fi

OuJK:n ottelut jatkuvat tulevana lauantaina kun Klubin vieraaksi saapuu Sirkkakosken Sisu. Ottelu pelataan Pateniemen nurmella lauantaina 29.8 klo 15:00 alkaen.