Pisteet jakoon Pallokarhujen kanssa

OuJK kohtasi kauden kuudennessa ottelussaan sarjan tappioitta aloittaneen FC PaKan Kuusamosta. Lähes ”trooppisissa” olosuhteissa pelattu ottelu päättyi loppujen lopuksi pistejakoon maalein 0 – 0.

Ottelun ensimmäinen puoliaika pelattiin tasaisissa merkeissä, kumpikaan joukkue ei juhlinut suuremmin maalipaikoilla vaan peli pyöri paljon keskialueella. Tämän seurauksena peli oli myös katkonaista johtuen suuresta määrästä rikkeitä. Puoliajan paras paikka avautui OuJK:lle kun Pallokarhujen puolustus rikkoi OuJK:n hyökkääjää Markus Linnakangasta rangaistusalueella. Pallokarhujen maalivahti kuitenkin onnistui torjumaan tilanteesta tuomitun rangaistuspotkun ja näin peliä jatkettiin maalittomassa tilanteessa.

Toinen puoliaika ei tuonut muutosta verrattuna ensimmäiseen puoliaikaan. Molemmilla joukkueilla oli puolittaisia paikkoja mutta ilman tulosta. Myös draamaa nähtiin loukkaantumisen muodossa kun PaKan pelaaja sai kaksinkamppailutilanteessa osuman päähänsä ja paikalle jouduttiin soittamaan ambulanssi. Tilanteesta selvittiin onneksi pelkällä aivotärähdyksellä. Ottelun loppu kohti hallinta siirtyi hivenen Pallokarhuille ja loppuhetkillä joukkue sai luotua muutaman vaarallisen tilanteen kilauttaen kerran tolppaan ja ylärimaan. Klubin onneksi tuota lähemmäs ei kuitenkaan päästy ja näin pisteet jaettiin maalittomassa tasapelissä.

www.palloliitto.fi www.palloliitto.fi

Klubin osalta ottelut jatkuvat jo tulevana torstaina kun vastaan asettuu sarjan uusi tulokas Puleward City. Ottelu pelataan torstaina 13.6 klo 19:30 Pateniemen nurmella.