Pisteet jakoon kärkikamppailussa

Klubin kauden 11. ottelu toi vastustajaksi Oulunsalon Pallon, tuttavallisemmin OsPan. Vaiherikkaan ottelun lopputulokseksi jäi tällä kertaa pistejako maalein 2 – 2 (2 – 1). Täten OuJK ei saanut kirittyä kiinni eroa sarjakärki OsPaan ainakaan tässä ottelussa.

Ottelu alkoi OuJK:n komennossa joka onnistui myös lähes välittömästi maalinteossa. Peliä oli pelattu vain 2 minuuttia kun Antti Soini pääsi karkuun OsPan puolustukselta, maalivahdin kuitenkin onnistuessa torjunnassa. Paluupallo ajautui kuitenkin Ilkka Leinoselle joka sijoitti pallon varmasti maaliin. Lukemat 1 – 0. Tämän jälkeen ottelu jatkui tasaisissa merkeissä ilman suurempia maalipaikkoja, jakson edetessä OsPa kuitenkin alkoi saamaan enemmän otetta ja palkinto nähtiin ottelun 31. minuutilla kun komea kääntölaukaus painui OuJK:n maaliin. Klubi ei kuitenkaan lannistunut vaan sai puolestaan otteen itselleen. Takaisin johtoon siirryttiin ottelun 39 minuutilla kauniin syöttöyhdistelmän päätteeksi joka vapautti OuJK:n paitaan tähän otteluun palanneen Mika Nykäsen läpiajoon. Lukemiksi 2 – 1 joka oli tulos myös puoliajalla.

Toinen puoliaika alkoi tasaisissa merkeissä. OsPa pyrki hyökkään mutta vaaralliset tilanteet loistivat poissaolollaan. Myös Klubilla oli omat hetkensä mutta pääosa puoliajasta oli painia keskialueella, virheitä ja varoituksia. Vihellykset tuntuivat kääntyvän kuitenkin puoliajan edetessä enemmän OsPan eduksi. Tällaisesta tilanteesta syntyi myös OsPan tasoitusmaali kun vapaapotkun jälkitilanteesta pallo päätyi OuJK:n maaliin erinäisten kimmokkeiden kautta. Enempää maaleja ei sitten nähtykkään ja näin pisteet tasattiin maalein 2 – 2. Tarkempia tilastoja ottelusta alta:

www.palloliitto.fi www.palloliitto.fi