Sarjakärki selkeään voittoon OuJK:sta

Kauden toiseksi viimeisessä ottelussaan OuJK kohtasi täksi kaudeksi vahvistuneen ja edelleen sarjassa tappioitta sarjakärjessä olleen Ponkilan Pantterit. OuJK omasi vielä teoreettiset mahdollisuudet sarjanousuun, toki tämä olisi vaatinut voiton niin tästä ottelusta kuin myös apuja muista peleistä sarjan päätöskierroksella. Ottelu kuitenkin osoitti että sarjaa johtaa oikea joukkue, sen verran vakuuttava oli PonPan esitys ottelun päättyessä lukemiin 1 – 7 (0 – 4).

Ottelu oli alusta asti PonPan hallintaa, OuJK:n pallollinen peli oli hermostunutta, syötöt karkailivat ja kaksinkamppailuita hävittiin liian paljon. PonPa puolestaan esitti vakuuttavaa peliä, ja pääsi vaarallisiin paikkoihin jo pelin alusta asti. 0 – 1 maali syntyi jo pelin 12. minuutilla kulman lyhyen jälkitilanteesta, ja tämän jälkeen PonPa teki vielä 3 maalia lisää ensimmäisellä puoliajalla. Tauolle siis lukemissa 0 – 4.

Toiselle puoliajalle PonPa löysäsi hivenen karvaustaan ja päästi Klubin astetta paremmin peliin mukaan. PonPa kuitenkin pääsi edelleen vaarallisiin vastahyökkäyksiin ja ottelun 58. minuutilla numerot olivatkin jo 0 – 5 Eero Räisäsen viimeisteltyä maalin OuJK:n verkkoon. OuJK:n lohdutusosuman pääsi viimeistelemään Antti Soini ottelun 73. minuutilla kauniista Oskari Mustosen keskityksestä. Tämän jälkeen PonPa pääsi vielä iskemään kahdesti, loppuun mahtui myös OuJK:n maalivahdin Sami Heinolan yhteentörmäys PonPan hyökkääjän kanssa läpiajotilanteessa. Tuomiona tästä tilanteesta ulosajo OuJK:lle ja näin Samin pelit tältä kaudelta ovat ohi.

Yhteenvetona ottelusta voidaan sanoa että PonPa oli kaikessa OuJK:ta askeleen edellä ja tällä kaudella kohtaamistaan joukkeista PonPa oli selkeästi paras. PonPalle ansaittu nousu siis neloseen.

OuJK:n viimeinen ottelu Oulun Tarmoa vastaan pelataan tulevana lauantaina 19.9 klo 17:00 alkaen Talvikkipuiston tekonurmella. OuJK:lla on ottelussa panoksena vielä nousu sarjan neljännelle sijalle, tappiolla sijoitukseksi jäisi varmasti sija 6.